Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Entenem que l'objectiu de l'Acord Marc és seleccionar un conjunt d'empreses especialistes en els lots que es descriuen, que queden "homologades" de cara a futures adjudicacions de plans o projectes concrets. En aquest cas, entenem els criteris de solvència tècnica, econòmica, i proposta metodològica que es demanen, però no el de presentar ara oferta econòmica, sense conèixer el contingut del treball concret a realitzar. Al marge del "preu-hora" la possibilitat de fer major o menor baixa econòmica es basa en l'agilitat o experiència en cada tipus de treball, és a dir quina dedicació estimada tindrà el projecte. Com podem definir ara una oferta econòmica sense conèixer el contingut dels treballs a realitzar? Qui definirà l'abast o dedicació de cada treball? Es podrà després en cada projecte en concret modificar l'oferta econòmica o seleccionar quins encàrrecs interessen o no a l'empresa? Moltes gràcies pels aclariments.

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 23 de febrer (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 1 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya