Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Els arquitectes pre-Bolonia estem assimilats a Master. Però els arquitectes post-Bolonia tindrien Grau + Master, i per tant millor puntuació, la qual cosa no és raonable. Tampoc ho sembla que les titulacions que hagin estat utilitzades per acrditar la solvencia tècnica del licitador, no siguin tingudes en compte en el criteri de millora en quant a la composició de l'equip tècnic multidisciplinari. Això vol dir que si un arquitecte forma part de l'equip mínim, no computarien altres arquitectes, quan, com és sabut, els despatxos de dicats a planejament com el nostre es basen generalment en un nucli d'arquitectes urbanistes, amb la col.laboració, habitualment externa, de despatxos d'economistes, advocats o ambientòlegs, i també de geògrafs i altres professionals, en funció de l'encàrrec concret. Tal com està redactat el plec voldria dir que solament hi pot haver un arquitecte (o enginyer de camins, etc), però en canvi no es diu que no hi pugui haver 4 economistes o "comunicadors". Creiem que els plecs reflecteixen molt poc la realitat dels despatxos/ equips que treballem en el planejament urbanístic.

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 23 de febrer (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 1 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya