Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Amb relació als criteris automàtics de millora de la composició dels equips, puntuen tots els títols d'una persona (màster, grau, cicles formatius) de manera acumulativa, o només un títol per persona? Per altra banda, sembla que puntua igual una FP bàsica que un grau superior; això és correcte? Amb relació a l'adjudicació directa de treballs: - Prèviament a la designació de perfils, serà rotatòria la designació? - Què passa si es renuncia a un treball? Et proposaran per la següent convocatòria o passaríem a la cua? Sobre l'adjudicació amb concurs de treballs: - Es diu que la baixa es proposarà sobre la baixa genèrica de l'interessat, però hem d'entendre que la puntuació es farà amb relació al preu màxim de la licitació? O tindran millor puntuació els que parteixen de baixes genèriques inferiors?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 23 de febrer (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 1 de març de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya