Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Després de fer les visites dels diferents centres penitenciaris, tincs els següents dubtes Ens podeu facilitar els usuaris de menjador diaris dels últims 6 mesos? Ens podeu informar de l'inventari de cuina en el centre de Can Brians 1, ens podeu especificar quin material és de Serhs Food i quin es propietat del departament?. Gràcies

Òrgan de contractació:
Departament de Justícia, Drets i Memòria
Codi d'expedient:
JU-2021-207
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el document adjunt es detalla el nombre d'àpats diaris de cada centre, corresponents al període comprès entre l'1 de gener de 2021 i el 30 de juny de 2021. Pel que fa a l'inventari d'equipament de la cuina del centre penitenciari Brians 1, en l'annex F del Plec de prescripcions tècniques es relaciona la maquinària que és propietat del Departament de Justícia.

Documents

 
Racions diàries
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya