Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, En la licitació de l'any 2014 (Exp. núm. JU-1/15 GEEC JU 2014 281) s'indicava en el Plec de Prescripcions Tècniques el següent: Al finalitzar l'execució d'aquest contracte, el servei d'alimentació dels interns de tots els centres i la gestió de la cafeteria i el menjador de funcionaris del CP Brians 1, serà assumit directament per l'Administració. Als actuals Plecs no es fa menció, ens poden confirmar si es pot donar aquesta possibilitat al finalitzar l'execució del contracte de la licitació actual? Si es produeix aquesta reversió de servei, el cost de desvinculació dels professionals adscrits al servei haurà d'assumir-se per la empresa prestataria del servei? Moltes gràcies

Òrgan de contractació:
Departament de Justícia, Drets i Memòria
Codi d'expedient:
JU-2021-207
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivament, als plecs d'aquesta licitació no consta com es gestionarà el servei d'alimentació dels centres penitenciaris de Brians 1 i centres oberts de Barcelona, Tarragona i Girona, ni la cafeteria de funcionaris del centre penitenciari de Brians 1, una vegada finalitzi el contracte que ara es licita. Aquest contracte té una durada prevista fins a 31 de març de 2023 amb possibilitat de pròrroga de 2 anys, fins al 31 de març del 2025 com a màxim. El Departament de Justícia en aquests moments, no està en disposició de determinar quin tipus de servei es prestarà en aquests centres, més enllà de la data de fi del contracte, per la qual cosa no es fa cap referència a aquesta situació. Una vegada finalitzi el contracte podrà tramitar-se una nova licitació, per tal que empreses externes prestin el servei o bé passar a executar-se directament per l'Administració amb mitjans propis. En cas de produir-se aquest darrer supòsit, caldria analitzar arribat el moment, a qui correspondria assumir els costos derivats dels drets i les obligacions laborals i de Seguretat Social dels treballadors, atenent a allò que la normativa vigent estableixi.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya