Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Buenos días De cara a la preparación de la documentación administrativa nos surge una duda. En la cláusula 15 del PCAP, punto 2 se indica que se debe aportar "La declaració responsable relativa a la intenció o no de subcontractar els servidors o els serveis associats en compliment de l'article 122.2 e) de la LCSP, d'acord amb el model de l'annex 5 d'aquest Plec." Dado que el programa informático que se utilizará será Jano Social o el indicado por el Consell Comarcal, y que según respuesta anterior, la empresa adjudicataria no soporta coste alguno de dicho programa, entendemos que en el Anexo 5 debemos indicar que NO tenemos la intención de subcontratar los servidores. ¿Es correcta nuestra interpretación? Muchas gracias de antemano

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Codi d'expedient:
2019-25-S
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si no se tiene la intención de subcontratar los servidores donde figuraran los datos o los servicios asociados a los servidores, se debe marcar esta opción en la declaración responsable que se presente de acuerdo con el modelo del anexo 5 del Pliego de cláusulas administrativas particulares.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya