Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Bona tarda, Quin és el marge establert entre columna i columna en el cas d'utilitzar un format de doble columna, mantenint els marges indicats en el plec de clàusules administratives? Quedem a l'espera de la vostra resposta. Moltes gràcies

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Codi d'expedient:
2019-25-S
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el cas que s'utilitzin columnes, no hi ha un marge específic definit pel supòsit que indiqueu. En tot cas, s'ha de respectar el marge superior 2,5 cm, marge inferior 2,5 cm, marge esquerra 3 cm i marge dret 3 cm i la resta de paràmetres que estableix la clàusula 15 del Plec de clàusules administratives particulars.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya