Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Benvolguts/des; Els escrivim per preguntar-los dos dubtes referents als pròxims passos: 1. Està previst que hi hagi l'ocasió de fer una presentació oral? 2. Les partides del projecte (serveis, equipaments, subministres) són estanques o es pot donar el cas que hi hagi un canvi en els seus imports? Confiant en saber de vosaltres ben aviat. Atentament, Àlex Casadevall

Òrgan de contractació:
Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell
Codi d'expedient:
21CPI0003
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. Està previst que hi hagi l'ocasió de fer una presentació oral? Hi ha previstes entrevistes personals amb cadascun dels participants, però només en el cas que el CCSPT ho cregui necessari, després d'haver estudiat els qüestionaris. 2. Les partides del projecte (serveis, equipaments, subministres) són estanques o es pot donar el cas que hi hagi un canvi en els seus imports? Si després d'estudiar les respostes als qüestionaris, es creu necessari haver de modificar alguna cosa de cara al procediment de licitació, així es farà.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya