Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En el quadre horari i la descripció de les activitats, que conté el projecte que anirà al sobre B, fem l'explicació de totes les activitats, incloent els jocs d'aigua i els tallers de reciclatge que també computen en el sobre C. La pregunta és si en fem menció al projecte com normalment (sense concretar les fitxes de programació, que van al sobre C) això és motiu d'exclusió dels punts referents al projecte?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2021001182
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el sobre B no podrà donar-se cap informació que permeti conèixer el contingut del sobre C. L'incompliment d'aquesta obligació implica l'exclusió de la licitació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya