Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En la documentació acreditativa de l'equip, a més de l'experiència i formació relacionada amb l'educació, cal adjuntar també tots els títols de monitors i directors de lleure? Ho consulto per què com és un requisit de base, entenc que ja doneu per fet que les persones que us presentem com a candidates per formar parts dels equips ja tenen aquesta titulació per defecte!

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2021001182
PDF PDF i XML

 

Resposta: La documentació relativa a la solvència (clàusules 24 i 25 PCAP) només serà presentada pel licitador que sigui proposat adjudicatari, en el moment que se'l faci el requeriment. Per participar en la licitació, en el sobre A, només cal presentar la declaració responsable que s'adjunta com Annex 1.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya