Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

L'experiència del coordinador, "Per experiència en la prestació de serveis en casals d'estiu (públics o privats) per sobre dels dos anys establerts com a mínim. S'assignarà 1 punt per any d'experiència de cadascun dels coordinadors/es de centre," en casals d'estiu, normalment els directors de casal es contracten un com a molt dos mesos , es refereix a any de contracte o correspon a contractes per nº de casals d'estiu?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2021001182
PDF PDF i XML

 

Resposta: Atès que els casals d'estiu, com el seu propi nom indica, es realitzen només a l'estiu, es tindrà en compte els anys en què s'hagi participat en casals d'estiu, per part del coordinador/a de centre.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya