Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

L'experiència dels coordinadors i monitors, quin tipus de documents poden presentar per acreditar-ho: vida laboral? Certificat empresa? nòmines?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2021001182
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'experiència s'acreditarà amb contractes signats, certificats en cas de prestació de serveis en administracions públiques, o qualsevol altre mitjà que permeti una acreditació fefaent. Es recomana presentar el certificat de vida laboral juntament amb els contractes. Si no es disposa dels contractes, almenys alguna nòmina on consti la categoria, lloc de treball, etc. També poden aportar certificats o declaracions responsables d'administracions públiques o d'empreses privades on consti el període i la tasca desenvolupada.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya