Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Al PCAP, art.17.1 posa que cal presentar un Projecte educatiu de casal amb una extensió màxima de 30 pàgines, DINA4, lletra Arial a mida 11. Tot seguit posa que es valorarà per separat el Projecte del casal i la Coordinació del Servei. Les nostres preguntes són: ¿ Quina extensió màxima ha de tenir el Projecte del casal ¿ Quina extensió màxima ha de tenir la Coordinació del Servei. ¿ Han de ser dos documents separats?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2021001182
PDF PDF i XML

 

Resposta: El projecte educatiu de casal té una extensió màxima de 30 pàgines, DINA4, lletra Arial a mida 11. La coordinació del servei és un document independent del projecte educatiu de casal, on no s'ha establert un límit, però el qual haurà de ser concret sobre la informació demanada en la clàusula 17.1 del PCAP.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya