Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En el sobre C, el document Quadre resum demanen el número d'hores de Netejador/a, Especialista i Monitor per centre, Han d'estar els 3 o és orientatiu? Nosaltres el tema monitoratge/supervisió el cost està inclòs en el preu unitari dels netejador/a o especialistes, es un cost % que es desglossa en l'estudi econòmic dintre dels costos directes iguals que l'absentisme. No gestionem els monitors per preu unitari i temps, la resta si que ho valorem per càrrega de feina a cada centre.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/13 - 9/2021/CSERV
PDF PDF i XML

 

Resposta: Benvolguts/des, El quadre-resum a presentar dins el sobre C ha d'incloure totes les dades que exigeix el plec incloent, per tant, la dedicació i cost anual del personal utilitzat per centre així com els preus ¤/h (ordinaris, ordinaris nocturns, festius i festiu nocturn) de cadascuna de les categories indicades (això és, del netejador/a i especialista i del monitor/a). Si les empreses opten per afegir altres categories professionals que consideren necessàries per prestar el servei de neteja, hauran de detallar també els preus en funció de l'horari de pretació del servei.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya