Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, tenim una consulta referenta al Codi d'expedient: AEP/ASG/Contractació/2021/13 - 9/2021/CSERV SERVEI DE NETEJA DE LES OFICINES I DEPENDÈNCIES DE L'ÀREA DE SERVEIS GENERALS, DE L'OFICINA VILAWAT I DEL MUSEU DE CA N'AMAT DE VILADECANS AMB PERSONAL AMB DIVERSITAT FUNCIONAL (CONTRACTE RESERVAT (segons la disposició addicional quarta de la LCSP)). Al punt 8.3.2 Productes de neteja, diu que caldrà adjuntar la fitxa tècnica de producte, entenem que es refereix a l'empresa adjudicataria i no en el procés de licitación. Ens ho podrien confirmar?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/13 - 9/2021/CSERV
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'apartat 8.3.2. està plantejat de cara a l'execució del contracte, amb l'objectiu de comprovar que els productes que utilitza l'adjudicataria compleixen el que estableix l'apartat 4.2.3. del mateix PPT. En quan al contigut de l'oferta tècnica, les empreses que considerin que els productes de neteja proposats suposen une millora respecte al que es preveu al PPT, cal que ho especifiquin clarament a la descripción de la seva oferta tècnica. No valorarem les característiques que apareguin a les fitxes tècniques dels productes, si prèviament, les empreses no detallen expresament els productes que aporten valor al servei de neteja proposat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya