Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

A l'apartat de Millores addicionals valorada amb 3 punts diu: En relació a la realització del servei, en relació al cuinat dels menús, a la neteja de l'aixovar i de la cuina i menjador 1.- Els menús seran dissenyats per professionals amb formació acreditada en nutrició humana i dietètica, tal i com indica la Llei 17/2011 de seguretat alimentària i nutrició. 6.- Es garantirà, en cada àpat, la presencia de verdures o hortalisses, ja sigui com a primer plat, acompanyament del primer plat o del segon o de la guarnició. 10.- L'oli utilitzat tant per amanir com per cuinar serà oli d'oliva verge extra. La consulta és: Només puntuen aquestes 3 millores o es poden afegir més?

Òrgan de contractació:
Centres educatius Barcelona ciutat - Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
08043115-2021-001.
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Només es puntuen les indicades per l'òrgan de contractació

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya