Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Podem tenir els 10 habitatges en un únic contracte? Com acreditar que son 10 habitatges quan es una informació que no surt en el RELI.

Òrgan de contractació:
Institut Municipal de Serveis Socials
Codi d'expedient:
21200081
PDF PDF i XML

 

Resposta: Com a criteris de solvència tècnica o professional es requereix: Disposar d'experiència tècnica en la gestió de, com a mínim, 10 habitatges amb suport socioeducatiu i mediació, adreçats a persones en situació de sense llar, prioritàriament persones soles o parelles, durant un mínim de tres anys, en els darrers tres exercicis (2018, 2019 i 2020). Podeu tenir els 10 habitatges en un únic contracte. Si no consta en el RELI, ho podeu acreditar, tal com disposa en la clàusula 13 del plec de clàusules administratives particulars: "Els serveis o treballs efectuats s'acrediten mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari és un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresa; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. Els certificats de bona execució dels serveis inclosos en la relació, el destinatari dels quals va ser una entitat del sector públic, els pot comunicar directament a l'òrgan de contractació l'entitat contractant dels serveis."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya