Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, En l'apartat A.1.2.2 Itineraris i parades del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, s'ha identificat una inconistència a l'horari del servei de la L97. Es tracta de l'horari en direcció Barcelona pels Dissabtes i Dll-Dv (agost) (columna 4 de la taula), que mostra les tres últimes expedicions repetides: a les 21:20, 21:40 i 22:00. Sol·licitem aclarar si es tracta de tres expedicions que s'haurien de producir a las 22:20, 22:40 i 23:00, o per contra, si aquestes s'haurien d'eliminar de l'horari pel fet de ser redundants. Saltuacions, MOntse Bellmunt

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Aquestes tres expedicions repetides no han de ser considerades a la "Programació detallada del servei base" que les empreses licitadores han de presentar a la seva oferta. En tot cas, les magnituds estimades del servei base recollides a l'apartat 5.2.2 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques seran els valors de referència que les empreses licitadores hauran de considerar en l'elaboració de l'estudi econòmic justificatiu que han d'incorporar al sobre C. Els valors recollits a l'apartat 5.2.2 del PPTE també seran els valors de referència que l'AMB considerarà per al càlcul del Cuom i el Cu corresponents a cada oferta, tal i com s'estipula al Plec de Clàusules Administratives Particulars.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya