Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En relació a la pregunta anterior, la implantació de la línia M8 implicarà la realització prèvia d'obres per part de la Generalitat de Catalunya en tot l'eix de la carretera C-245 entre Castelldefels i Cornellà, en una longitud de 13 km. Segons el Projecte constructiu, aquestes tindran una durada de 2 anys i es faran simultàniament en tots els municipis afectats. Davant d'aquest escenari, totalment sobrevingut a les condicions exposades al Plec, com té previst actuar l'ÀMB?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: El Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques, als apartats 5.3 i 5.4 estableix les condicions que regulen les variacions o modificacions del servei base necessàries en el cas d'afectacions de la via pública o intensificacions del trànsit que suposin un increment del temps de recorregut del servei.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya