Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

De l'anàlisi dels llistats de parades per línies s'ha observat que a les línies L82, L85, L86, L96, L97, E98, Ga1 i N12, en algun dels trajectes la parada final no coincideix amb la d'inici del següent, podent arribar a ser la distància entre elles de 500 m. Com que segons l'apartat 17.2.1. del plec Tècnic (Definició dels km útils realitzats per a la prestació del servei) "Es defineix la unitat de mesura bus x km útil realitzat (km útil realitzat) com la distància en quilòmetres que els vehicles realitzen per a la prestació del servei, exclusivament dins de l'itinerari de les línies." i aquests recorreguts són necessaris per a la prestació del servei, s'han tingut en compte aquests trajectes entre parades a l'hora del càlcul de les magnituds del servei base (apartat 5.2 del Plec Tècnic)? En cas negatiu, com es compensaran aquests quilòmetres necessaris per a la prestació del servei?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el cas de la informació relativa a les línies L82, L85, L86, L96, L97, Ga1 i N12 recollida a l'annex A1.2.2, s'ha d'entendre que la parada inicial de cada itinerari ha de coincidir amb la parada final de l'itinerari de sentit contrari. Per tant, aquestes distàncies són part dels itineraris de les línies i, en conseqüència, estan considerades dins de les longituds de les línies i del càlcul de les magnituds del servei base (apartat 5.2 del PPTE). En el cas de la línia E98, els itineraris recollits a l'annex A1.2.2 són correctes. No es dona cap concatenació d'expedicions entre itineraris de sentits contraris.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya