Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Segons els horaris de les línies E97 1r període, E98 tots períodes i E93 2n i 3r període del Plec (pàg. 179, 180, 194 i 203 del Plec Tècnic), aquestes funcionen exclusivament portant viatgers en un sentit pel matí i en el contrari per la tarda. Però per a una correcta optimització dels recursos (conductors i vehicles) és necessari que alguns d'aquests, realitzada la seva expedició, tornin sense portar viatgers a la capçalera del trajecte amb passatge per a realitzar una nova expedició amb viatgers. S'han tingut en compte aquests trajectes sense viatgers però necessaris per a la prestació del servei a l'hora del càlcul de les magnituds del servei base (apartat 5.2 del Plec Tècnic)? En cas negatiu, com es compensaran aquests quilòmetres necessaris per a la prestació del servei?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal com es recull a l'apartat 17.2.1 del Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques es consideren km útils del servei aquells que els vehicles realitzen per a la prestació del servei, exclusivament dins de l'itinerari de les línies. Per tant, els desplaçaments que realitzin els vehicles, un cop finalitzada una expedició, fora dels itineraris i les expedicions marcades en horari, no es consideren km útils del servei i no apareixen al càlcul de les magnituds del servei base (apartat 5.2 del PPTE). El règim econòmic del contracte queda determinat al Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques. En concret, el cost d'operació del servei queda definit a l'apartat 17.2 del PPTE.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya