Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Benvolguts, Per a fer correctament una programació detallada del servei és necessari disposar amb bastant exactitud del temps de viatge del servei actual (sense regulació). Amb la conjuntura actual, epidèmia del Coronavirus, no és possible fer comptatges per obtenir-los doncs queden completament desvirtuats per la significativa baixada de transit que es registra. Així, es sol·licita que es faciliti, del període més recent possible, el temps mitjà de viatge (sense regulació) per expedició de cada línia, com a mínim, en: · El diferents dies tipus que l'AMB consideri que tenen un comportament homogeni, com a mínim, feiner, dissabte, festius i dies excepcionals (Mobile World Congress per exemple) · Els diferents escenaris temporals a considerar, com a mínim, lectiu, no lectiu i aquest últim distingint entre agost i la resta. Gracies,

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: La xarxa de transport definida al Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmiques correspon a un nou servei. Són les empreses licitadores qui han de determinar i justificar el temps de recorregut de cada línia per als diferents períodes contractuals, en base a les hipòtesis i paràmetres que considerin més adients (aquest aspecte està inclòs al subcriteri de valoració dependent d'un judici de valor "programació detallada del servei base establert al Projecte de servei"). La informació continguda al PPTE respecte al nou servei (itineraris, longituds, horaris i flota màxima per a cada període) i respecte al servei actual (km útils, hores útils i demanda per línia) es considera suficient per a l'elaboració de les ofertes per part de les empreses licitadores.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya