Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Tenint en compte les circumstàncies actuals, es manté la visita del dia 19 de març a les cotxeres de l'AMB a Gavà? Gràcies

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: La visita queda suspesa dins anou avís. En aplicació de la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, mitjançant el qual el Govern de l'Estat declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, el procediment de licitació en curs resta suspès a tots els efectes fins que les mesures que estableix el citat Reial Decret deixin d'estar en vigor. El còmput del termini, en el cas que estigui obert en el moment de la publicació d'aquest avís, es reprendrà en el moment què perdi vigència l'esmentat Reial Decret i el nou termini per a la presentació d'ofertes serà informat oportunament en aquest perfil de contractant. Salutacions.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya