Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En el punt 12.1.1 relatiu als ajustos del servei base, quan es diu que els ajustos proposats no poden modificar ni el nombre d'expedicions ni el nombre de km útils definits al projecte se servei, es refereix al global de l'any? o tampoc es pot modificat dins un tipus de dia?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902152/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Segons el previst a l'apartat 12.1.1 del PCAP, els ajustos proposats al servei base no poden modificar ni el nombre d'expedicions ni el nombre de km útils definits al Projecte de servei (Annex 1 del PPTE). El nombre d'expedicions i el nombre de km útils a respectar s'hauran de considerar per al global de l'any i per línia.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya