Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En relación a las inversiones en maquinaria que se prevén en el PPT, los equipos/maquinaria que se describen ¿son los equipos ya existentes en el servicio que la empresa adjudicataria debe adquirir? ¿Los importes que aparecen son la amortización pendiente?

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pregunta_1: En relación a las inversiones en maquinaria que se prevén en el PPT, los equipos/maquinaria que se describen ¿son los equipos ya existentes en el servicio que la empresa adjudicataria debe adquirir? Resposta_1: Sí, son equipos ya existentes en el servicio que la empresa adjudicatària debe adquirir Pregunta_2: ¿Los importes que aparecen son la amortización pendiente? Resposta_2: Sí

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya