Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Pel que fa al criteri objectiu avaluable de forma automàtica núm. 2 (Percentatge de descompte a aplicar sobre el preu unitari màxim / m2 del servei) s'han establert els següents preus màxims: -LOT 1: 34,03¿¤+ IVA/m2 -LOT 2: 32,66 ¤ +IVA/m2 -LOT 3: 46,13 ¤+ IVA/m2 No obstant això, no entenem aquests imports, ja que a l'dividir la superfície dels centres objecte de neteja de cada lot (que apareix especificada en els plecs tècnics) entre l'import màxim de licitació, no correspon amb aquests preus m2. A més, en una resposta anterior publicada a la plataforma, en què s'indiquen el nombre d'hores estimat per als càlculs dels imports de licitació, apareixen també uns preus m2 estimats per cada lot que són diferents als preus màxims indicats en el criteri objectiu nº2.

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: Resposta_1: Per calcular aquest imports s'han tingut en compte la quantitat d'hores estimades per centre i per categoria, el m2 i la seva tipologia (zona alt risc, risc mitjà i baix risc) Resposta_2: És diferent perquè en aquesta pregunta ens van demanar informació sobre el preu mig, només tenint en compte la despesa de personal

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya