Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Referente a otras prestaciones, pliego técnico pag 18/59, gestión de residuos: Entendemos del que dice el pliego que la empresa adjudicataria de los servicios de limpieza tendrá que realizar la gestión intracentro de residuos, es decir, transportar todos los residuos (sea del grupo q sean) desde el punto de generación hasta el almacén final. Nos podrían indicar dónde se encuentra dicho almacén final? Se encuentra siempre en territorios de los hospitales objeto de licitación o fuera de ellos?

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el cas de l'Hospital de Reus està dins del edifici i el transport ho fa el servei de transport robotitzat, el personal de neteja s'encarrega de recollir les bosses de residus que es generen i col·locar-los al carro que el vindrà a recollir el transport robotitzat fins el punt final dins del edifici. Pel que respecta al lot 3, els residus urbans i assimilables a urbans es depositen en els contenidors de residus municipals i en quan al grup III es recullen i es deixen al magatzem dins de l'edifici per ser recollits per l'empresa gestora. En el cas del lot 2, estan dintre del recinte del Hospital. En qualsevol cas, el dia de la visita es pot concretar aquest extrem.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya