Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Tenim uns dubtes respecte el punt "6.5 Perfils Profesionals" del PPT. En concret en el punt "6.5.1. Encarregat/da general" parla de encarregat/da general de centre i que tindrà dedicació exclusiva a cada centre, en el cas del Lot 3 cal un encarregat/da general per cada centre? A banda d'estar localitzable les 24 hores del dia els 365 dies de l'any hi ha unes hores mínimes de presència per l'encarregat/da i responsable de qualitat?

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pregunta_1: En concret en el punt "6.5.1. Encarregat/da general" parla de encarregat/da general de centre i que tindrà dedicació exclusiva a cada centre, en el cas del Lot 3 cal un encarregat/da general per cada centre? Resposta_1: és 1 encarregat per lot. Pregunta_2: A banda d'estar localitzable les 24 hores del dia els 365 dies de l'any hi ha unes hores mínimes de presència per l'encarregat/da i responsable de qualitat? Resposta_2: En aquests dos càrrecs no es demana mínim de presència. Sí que haurà d'assistir a les reunions mensuals amb les direccions de centre o en qui aquests/es deleguin i a requeriment de les direccions de centres.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya