Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Al llista de subrogació dels Lots 2 y 3 no hem trobat cap perfil que no sigui el de NETEJADOR/A, significa això que no son necessaris ESPECIALISTES o ENCARREGATS o resulta que aquests han de ser personal de nova incorporació? Es possible que aquest perfils es trobin en el llistat de personal a subrogar del Lot 1?

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: A l'últim llistat publicat com a correcció si que consten, les responsables de cada lot: Pregunta_1: Significa això que no son necessaris ESPECIALISTES o ENCARREGATS? Resposta_1: Sí que són necessaris Pregunta_2: O resulta que aquests han de ser personal de nova incorporació? Resposta_2: al lot 2 i 3 hauran de ser de nova incorporació Pregunta_3: És possible que aquest perfils es trobin en el llistat de personal a subrogar del Lot 1? Resposta_3: A llistat del personal del lot 1 està el personal que s'ha de subrogar en aquest lot.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya