Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

D'acord amb la resposta donada el 10/06/2021 a les 11:25h sobre l'absentisme, ens agradaria aclarir uns dubtes. Es dona la dada d'absentisme per als centres EAP Riudoms, EAP La Selva i EAP Vandellós ¿ l'Hospitalet (11,88%) i EAP Cambrils i EAP Reus 5 (20,14%) però no es menciona als centres HUSJR i HCME. Podrien facilitar la dada d'absentisme d'aquests centres?

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: Aquest és el text que s'ha publicat: - Percentatge d'absentisme lot 1, 2 i 3 (EAP Riudoms, EAP La Selva i EAP Vandellós ¿ Hospitalet): 11,88 % (inclou baixes COVID-19) - Percentatge d'absentisme lot 3 (EAP Cambrils i EAP Reus 5): 20,14%, no inclou les baixes per COVID-19 Tal i com s'informa a la publicació el 11,88% correspon al Lot 1 (HSJR), Lot 2 (HCM) i Lot 3 (EAP Riudoms, La Selva i Vandellós Hospitalet. El 20,14% també correspon al lot 3 però dels centre EAP Cambrils i EAP Reus 5. Els percentatges d'absentisme estan separats perquè actualment ho gestionen dues empreses diferents (GINSA i FCC).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya