Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Que la contractista no té en curs cap procediment administratiu ni contenciós-administratiu derivat del compliment de les seves obligacions laborals, fiscals, o de Seguretat Social; ni tampoc es troba en situació de concurs de creditors voluntari o necessari.

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: La relació de LITIGIS, referents al personal de neteja, pendents de resolució a data d'avui, llevat d'errada o omissió involuntària, són: 1.- Reclamació en matèria de prestacions de Seguretat Social. Actuacions núm. 87/2018-8 del Jutjat Social 2 de Tarragona. ¿ Demanda d'una treballadora per grau d'incapacitat permanent i determinació de contingència d'aquesta. ¿ Quantia: Indeterminada. ¿ Valoració del cas: Qüestió de prova. ¿ Estat del procés: Pendent de celebració de judici, havent-se acordat la suspensió d'aquest. 2.- Reclamació de reconeixement de dret i quantitats salarials d'una treballadora. Actuacions núm. 595/2019-L del Jutjat Social 1 de Reus. ¿ Demanda d'una treballadora per diferències salarials. ¿ Quantia: 10.786,17 euros, més el 10% anual per mora. Possibles repercussions en quant a diferencies de cotització a la Seguretat Social. ¿ Valoració del cas: Qüestió de prova i de valoració jurídica. ¿ Estat del procés: Celebrat judici, pendent de sentència i de nova reclamació a interposat. 3.- Reclamació en matèria de prestacions de Seguretat Social. Actuacions núm. 662/2019-6 del Jutjat Social 2 de Tarragona. ¿ Demanda d'una treballadora per determinació de contingència d'incapacitat temporal. ¿ Quantia: Indeterminada. ¿ Valoració del cas: Qüestió de prova. ¿ Estat del procés: Pendent de celebració de judici, havent-se acordat la suspensió d'aquest. 4.- Reclamació en matèria de prestacions de Seguretat Social. Actuacions núm. 48/2020-MJ del Jutjat Social 1 de Reus. ¿ Demanda d'una treballadora per grau d'incapacitat permanent derivada d'accident de treball. ¿ Quantia: Indeterminada. ¿ Valoració del cas: Qüestió de prova. ¿ Estat del procés: Pendent de celebració de judici. 5.- Reclamació per acomiadament d'una treballadora. Actuacions nº 232/2021- G del Jutjat Social 1 de Reus. ¿ Demanda per acomiadament improcedent nul i subsidiàriament improcedent i indemnització per danys i perjudicis. ¿ Quantia: 11.505,16 euros, import de la indemnització. En cas de nul¿litat abonament de salaris de tramitació des de data de l'acomiadament fins a readmissió, més indemnització per danys i perjudicis, de 6.251 euros. ¿ Valoració del cas: Qüestió de prova i de valoració jurídica. ¿ Estat del procés: Pendent de celebració de judici. 6.- Reclamació judicial interposada per l'empresa en impugnació de sanció de la Inspecció de Treball i Seguretat Social. ¿ Demanda en impugnació d'acta d'infracció de la Inspecció de Treball. ¿ Quantia: 2.502 euros, import de la sanció. ¿ Valoració del cas: Qüestió jurídic i de prova. ¿ Estat del procés: Pendent de fixació de judici.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya