Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Els criteris avaluables mitjançant judici de valor són 10, dividits en 32 subcriteris, on es demana molta informació. Tanmateix al PPT, punt 1. INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ pag 2/59 s'indica el següent (...). Entenem que el grau de detall a aportar a la memòria tècnica per tal de donar resposta a tots els criteris i subcriteris, fa molt difícil poder resumir-ho en 20 pàgines, interliniat 1,5 i grandària de font 11. (...). És per aquest motiu que agairÍem ens confirmin si aquesta limitació indicada al PPT es tracta d'un error?

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20210818
PDF PDF i XML

 

Resposta: No es tracta de cap error; es demana concreció de les proposicions, en el sentit assenyalat al punt 1 del Plec de prescripcions tècniques (màxim de 20 pàgines, font 11 punts i interlineat 1.5). Queda al marge d'aquesta limitació l'índex i la remissió a la documentació que no sigui creada de manera específica per a la present licitació (la concreta proposició): certificacions, annexos, protocols ínterns de la pròpia empresa...

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya