Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Buenos días, según consta en el Cuadro de Características, cláusula 9, se requiere que el Autor del Proyecto o Estudio tenga experiencia en al menos un trabajo similar (Redacción de Proyecto constructivo de señalización ferroviaria con un importe mínimo de 800.000 eur, IVA excluido). ¿La cifra de 800.000 puede resultar de la suma de varios trabajos similares realizados o se requiere que dicha cifra se alcance con un sólo trabajo similar? Gracias por su atención.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
PC. TF-11225.F6
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, Aparentment la pregunta esmenta dues licitacions diferents (TF-11225.F6 i TF-11225.F3). Com a aclariment indicar que el quadre de característiques en el seu apartat 9 pel que fa a la consideració de "TREBALLS SIMILARS" en relació a l'experiència mínima específica requerida: En el cas de la licitació amb clau TF-11225.F6 (Instal·lacions i arquitectura de l'estació de Francesc Macià) Import mínim (honoraris de redacció, IVA exclòs): 100.000,00 euros. En el cas de la licitació amb clau TF-11225.F3 (Senyalització i enclavaments) Import mínim (honoraris de redacció, IVA exclòs): 80.000,00 euros. En qualsevol cas, l'import mínim es refereix a un sol treball similar i NO a la suma de diferents treballs similars. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya