Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días: Desde Efimob estamos interesados en la licitación que ustedes presentaron de Suministro de las instalaciones de las cocheras de Badalona (2.ª fase) y Gavà (2.ª fase) para la incorporación de buses eléctricos. Leyendo los pliegos nos surge la duda de si solo es necesaria la instalación eléctrica o el suministro de cargadores también, ya que no encontramos las características de los mismos. Espero que puedan ayudarnos con este tema. Gracias de antemano. Un saludo,

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902782/20
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els subministrament dels carregadors no està inclòs als projectes, els subministraran i instal·laran els fabricants. Tot i això caldrà coordinar-se durant el muntatge i connexió dels carregadors amb el fabricant per tal que quedi tot ben connectat i es pugui legalitzar la instal·lació elèctrica.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya