Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En los proyectos se dice que "los trabajos de ampliación de potencia serán ejecutados por la empresa distribuidora". Son las solicitudes de e-distribución nº ABAR0020000177388 para Badalona y nº AHOS0020000177453 para Gavà. En la primera no adjuntan desglose de partidas ni importe. En la segunda el importe es de 688,90 ¤. Ninguno de los dos importes está incluido en los presupuestos de ejecución de las obras. ¿Podemos saber si estos importes los ha satisfecho o los satisfará AMB directamente?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902782/20
PDF PDF i XML

 

Resposta: Ambos projectes inclouen dins de l'Annex 15 la proposta tècnic-econòmica per a l'ampliació de potència elaborades per e-distribución. En el cas de Badalona s'indica que el CM té capacitat suficient i que no té cost, mentre que a Gavà el cost és de 688.90¤. Aquest import es troba reflectit dins el pressupost de projecte a la primera partida del capítol 05 ALTRES.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya