Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Sol·licitem conèixer en quins trams horaris es concentren els desplaçaments d'entrada i sortida dels vehicles de cadascuna de les instal·lacions, així com els desplaçaments interns.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902782/20
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els principals trams horaris en què es concentren els desplaçaments d'entrada i sortida de vehicles a les instal¿lacions se situa entre 3:45 i 8h al matí, i entre 20h i 00h al vespre. Hi ha moviments interns puntuals al llarg de tot el dia. En qualsevol cas, serà necessari coordinar la planificació dels treballs amb l'operativa dels vehicles a les cotxeres previ a l'inici de les obres.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya