Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Sol·licitem conèixer quin grau d'ocupació tenen les cotxeres sobre les que s'intervé: nombre de places totals, nombre de places ocupades durant el dia, nombre de places ocupades durant la nit, nombre de places ocupades en cap de setmana.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902782/20
PDF PDF i XML

 

Resposta: La cotxera de Gavà disposa d'unes 80 places, mentre que l'àmbit de treball de la cotxera de Badalona en disposa d'unes 40. Durant el dia l'ocupació se situa entorn el 50%, mentre que durant la nit i els caps de setmana l'ocupació se situa entorn el 100%. En qualsevol cas, serà necessari coordinar la planificació dels treballs amb l'operativa dels vehicles a les cotxeres previ a l'inici de les obres.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya