Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Bona tarda, Referent a la proposta arquitectònica a presentar, voldriem saber si es possible plantejar l'opció de buit sanitari, o bé existeix qualsevol tipus d'impediment. Moltes gràcies.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
PE+OP. JVX-21213
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Es possible plantejar l'opció de buit sanitari. Funcionalment son espais on fomenten l'aparició de plagues en aquest tipus de centres, així que si es fes s'hauria de plantejar una solució de reomplert o compartimentació estanca per tal de dificultar l'aparició de caus i nius. I a priori encariria l'actuació. En tot cas es pot estudiar. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya