Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

En la "MEMORIA TÈCNICA apartat 6. EXECUCIÓ DELS TREBALLS, Treballs previs: posa que els treballs previs d'implantació i adequació del solar i l'entorn s'iniciaran amb carácter immediat des de la signatura de contracte. S'enten que des del dia adjudicació del projecte i obra, mentre es realitzen els treballs de redacció del projecte els primers 2 mesos, es poden realitzar els treballs de serveis afectats i escomeses i implantació previs a l'inici de la fase de construcció de l'edifici?. Moltes gràcies.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
PE+OP. JVX-21213
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, en efecte, els dos mesos de la redacció del projecte ens permetran realitzar els treballs previs d'implantació. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya