Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En l'apartat 11.1 Valoració d'Ofertes. A) Valoració de la Oferta econòmica no es fa referencia a: Preu/hora servei adicional. Preu/hora servei adicional Festiu. Preu/Servei en Festiu Preu Dieta/persona. Com es valoraran aquest conceptes, per poder facturar? Moltes gracies

Òrgan de contractació:
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA, SA)
Codi d'expedient:
2105AM01
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per fer la valoració econòmica de l'expedient, se sol·licita el preu de dos supòsits de servei que han d'incloure qualsevol despesa associada. Si en el període d'execució del contracte es donen casuístiques diferents a les d'aquests supòsit, en la sol·licitud de les contractacions derivades, la CCMA, SA podrà indicar altres variables a tenir en compte.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya