Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, tres consultes: Pel que fa al tema dels Certificats que es demanen d`Empreses amb les que s`haguin realitzat Serveis en els últims 3 anys: Entenc que amb una carta signada per cada empresa que confirmi l`execució dels Serveis es suficient? No cal que sigui cap Certificat Oficial? Es pot demanar a la CCMA aquest Certificat dels Serveis prestats en aquests últims 2 anys? D`altra banda, les Persones Físiques ( Autònoms ) , que no disposen d`Impost de Societats, ja que no estan obligats a presentar-ho, com a Autònoms: És suficient presentar les Declaracions de la Renda ? Gràcies per avançat per la informació que pogueu donar, Salutacions

Òrgan de contractació:
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA, SA)
Codi d'expedient:
2105AM01
PDF PDF i XML

 

Resposta: Respecte a la primera consulta, és correcte. Amb una carta és suficient, no cal certificat oficial. A la carta ha de constar-hi l'execució i la conformitat del servei. Pel que fa a la segona pregunta: Aquest escrit es pot demanar a la CCMA, SA. Finalment, en resposta a la tercera: És suficient presentar les declaracions de la renda.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya