Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, en relació al PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER LA CONCLUSIÓ D'UN ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D'ESTABILITZADORS DE CÀMERA (STEADICAM) PER A LES PRODUCCIONS DE TELEVISIÓ DE LA SOCIETAT MERCANTIL CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, SA Necessitaria saber si com a soci d'una S.L. (membre societari amb participació) puc presentar-me a l'oferta sent jo el representant i acreditant la MEVA solvencia tècnica. Es a dir, a l'Annex 5 (relació dels principals serveis realitzats) puc acreditar sobradament una relació de serveis realitzats semblants a l'objecte de contracte. Però, la S.L. com a tal, no pot acreditar aquesta solvencia tècnica. Hauria llavors de presentarme com a autònom? O puc concòrrer com a representant de la S.L. però acreditant la meva capacitat d'obrar com a soci i únic representant d'aquesta? Una cordial salutació.

Òrgan de contractació:
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA, SA)
Codi d'expedient:
2105AM01
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pot concórrer a la licitació com a representant de la SL, acreditant la capacitat d'obrar amb la documentació sol·licitada en el plec de clàusules administratives particulars per a les persones jurídiques. Pel que fa a la solvència tècnica (Annex 5) pot acreditar-la amb la llista de les feines realitzades per vostè individualment, tenint en compte que és soci i únic representant de la societat.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya