Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A la proposta econòmica Annex núm. 5, apartat A.4, es sol·licita desglossar el preu en costos directes i indirectes i costos salarials; però no hi ha cap taula o model de com presentar-ho; a diferència d'altres expedients anteriors on sí ho heu adjuntat. O potser, s'ha de fer com l'annex núm. 8 si bé en aquest últim no es desglossa els costos salarials. Restem a l'espera del vostre aclariment. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Promocions Urbanístiques de Mataró, SA
Codi d'expedient:
END02-11/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: En cap dels plecs de clàusules particulars d'expedients anteriors s'ha facilitat cap model o taula per desglossar el preu de l'oferta. Heu de facilitar aquesta informació de la manera que considereu convenient per tal de complir amb els requisits del model d'oferta econòmica: desglossament del preu de l'oferta en aquests tres conceptes, de manera que el sumatori total coincideixi amb el preu proposat. Atentament,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya