Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Buenos días, Hemos detectado una discrepancia entre el número de expediente que aparece en el PCAP y el que aparece en el anuncio del perfil de la obra "Obras del proyecto de urbanización del PAU 1 y del PAU 2 (sector 1) de la MPGM de Can Batlló-Magòria (fase 1)". También observamos que el nº de expediente que aparece en el PCAP de la obra "Obras de urbanización de la UA de la modificación del PGM en el ámbito del Mas de Can Clos y su entorno" coincide con el anterior mencionado. Podrían por favor aclararnos cuál es el correcto?

Òrgan de contractació:
Institut Municipal d'Urbanisme de Barcelona (EPEL)
Codi d'expedient:
21ju120 - CPH21030002
PDF PDF i XML

 

Resposta: En respuesta su consulta de aclaración, por la presente les confirmamos que, tal y como consta en el resto de documentación del expediente, así como en el anuncio en el perfil del contratante y en el anuncio del DOUE, el número d'expediente correcto de la licitación de las "Obres del Projecte d'Urbanització del PAU 1 i del PAU 2 Sector 1 DE LA MPGM de Can Batlló-Magòria (Zona Verda compresa entre la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer Amadeu Oller, el carrer Constitució i el Carrer Parcerisa)- FASE 1, amb mesures de contratació pública sostenible" es el 21ju120 - CPH21030002

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya