Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

SOL·LICITUD D'ACLARACIÓ DE LA VOSTRA RESPOSTA PER ALS LOTS 1, 2, 3, 4 i 5 D'acord amb la vostra contesta envers el compliment de l'exigència d'ubicació i subjecció de tots els elements que figuren en el llistat de dotació, mitjançant la presentació de plans acotats de la totalitat del mòdul de carrosseria que justifiquin l'estiba de la totalitat de la dotació, es refereixen a plans en tres dimensions que permetin visualitzar la forma i dimensions de la dotació estibada, així com l'accés i els volums i espais necessaris per a la seva extracció? O pel contrari, únicament amb un pla en dues dimensions i una declaració del mateix és suficient encara que no permeti el detall de la mateixa?

Òrgan de contractació:
Departament d'Interior
Codi d'expedient:
IT-2022-1
PDF PDF i XML

 

Resposta: Seria suficient amb un pla en 2 dimensions, acotat, amb un nivell de detall suficient per a poder valorar l'exigència d'ubicació i subjecció de tots els elements de la dotació, per a tots els lots

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya