Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Distancias libres al suelo para el lote 4 (suministro de 12 AEA): En el punto 2.1 del Apéndice 4 se establece que las distancias libre al suelo deben ser de acuerdo a la norma EN 1846 pero se indican los siguientes valores (d) y (H) que no corresponden con los que establece la norma. ¿es aceptable para el Lote 4 que los valores de las distancias libres al suelo sean para (d) ¿0,20m y para (H) ¿0,15 de acuerdo con lo establecido por la norma EN 1846?

Òrgan de contractació:
Departament d'Interior
Codi d'expedient:
IT-2022-1
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivamente, según la página 35 de la EN 1846-2:2009, la distancia mínima a suelo y la distancia mínima al suelo bajo los ejes, para esa categoría, son 0,20 metros y 0,15 metros, respectivamente.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya