Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

CONSULTES PARTICULARS PER ALS BUL (LOT núm. 2) A l'Apèndix 2, espai de càrrega disponible s'indica "dins de l'espai per a càrrega, es disposarà de la totalitat de la dotació prevista en l'apartat 2.2.5, la qual serà subministrada per l'adjudicatari, així com les reserves de volum (VD) i pes disponible (PD) corresponents per a la resta dels materials que complementin la dotació prevista" Considerant que la totalitat de la dotació s'instal·larà en l'espai de càrrega i que el vehicle ha d'incorporar un descensor per a evitar pujades al sostre (s/apartat 2.2.5), poden indicar-nos la ubicació dels manegots d'aspiració així com els elements de major longitud?

Òrgan de contractació:
Departament d'Interior
Codi d'expedient:
IT-2022-1
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els licitadors consideraran en les seves propostes de distribució un armari transversal passant per a l'estiba d'elements de major grandària i longitud (per exemple, llitera niu, tauler de rescat rígid, eines i puntals de major longitud), no admetent-se la instal·lació d'aquests en el sostre del vehicle. Els licitadors hauran de justificar les seves propostes mitjançant plans de detall amb cotes que justifiquin la totalitat de la solució presentada. La ubicació concreta es determinarà durant la construcció, ja que és quan es determina on va cada element.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya