Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Bona tarda, Estem interessats en vostre concurs de licitació per al subministrament de gas natural i realitzant l'estudi des plecs ens han sorgit els següents dubtes que esperem ens puguin aclarir. ¿Ens podrien confimar que el CUPS objecte de licitació es ES0217901000020994VK? ¿Hi ha la possibilitat d'incorporar nous Subministraments? ¿Ens podrien confirmar que no hi ha despeses de publicitat? En l'anunci de licitació es preveu que no hi ha despeses per publicitar, però no obstant això en la página 26 del Plec de Clàusules Administratives es contempla: Serà obligació de l'adjudicatària asumir les despeses de publicitat de la licitació establertes en aquest plec. ¿Ens podrien confirmar que es podran trasladar les variacions del conceptes regulats, com ara el termes de conducció, peatge d'emmagatzematge, reserva de capacitat? El preu unitari del termini variable ha d'estar expressat en ¤/KWh, però ¿amb quina precisió de decimals haurà d'estar expressat? Moltes gràcies anticipades, Salutacions.

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)
Codi d'expedient:
EXP 05-2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, en resposta a les seves preguntes: 1.- El CUPS ES0217901000020994VK es correcte. 2.- De moment no tenim intencions de nous subministraments. 3.- Li conformem que no hi han despeses de publicitat. 4.- Aquestes variacions venen regulades per un Real Decret i estan publicades al BOE. Les variacions que es poguin originar es podran traslladar al client ja que son impostos regulats. 5.- El preu unitari del termini variable ha d'estar en ¤/Kwh i la precisió del decimals es de 6. Salutacoins

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya