Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Bona tarda, Llegint els plecs ens han sorgit un parell de dubtes: 1. Hi haurà facturació electrònica a través d'alguna plataforma como AOC, eFact, etc? O simplement es remetran les factures per correu electrònic/ordinari? 2. Entenem que l'energia a subministrar no ha de ser d'origen renovable, tot i que el que indiquen a l'apartat 7 de la pàgina 7 del PCAP ens genera incertesa. Els hi agrairíem que ens poguessin aclarir ambdues consultes. Moltes gràcies.

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)
Codi d'expedient:
EXP 05-2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, en resposta a les seves preguntes: 1.- Es correcte si remeten les factures per correu electrònic o ordinari. 2.- L'energia a subministrar no ha de ser d'origen renovable. Salutacions

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya