Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, referent al punt 10.1 Retirada de residus, que vol dir el següent fragment de text? "En casos concrets l'empresa ofertant, haurà de fer el trasllat exteriors dels contenidors" Es refereix a treure manualment alguns contenidors al carrer? Quina distància? Podrien especificar-nos quin és l'abast d'aquest treball?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/13 - 9/2021/CSERV
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'Ajuntament té previst crear punts de recollida d'envasos a tots els equipaments municipals. Aquesta previsió es realitza al PPT pels casos que els centres es dotin amb contenidor amb rodes (amb una capacitat aprox. de 100-150 lts). Actualment la distancia dels centres a una bateria de contenidors es inferior a 150 mts, tot i que la ubicació de contenidor o inclus el sistema de recollida de residus municipal podria variar.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya